Mergi la conţinutul principal
Philosophy & Mechanics behind Lightweight Breast implants
In numele companiilor FRAMED MEDICAL DEVICE și THREE PHARM, distribuitori autorizati ai implanturilor mamare si de corp POLYTECH, va transmit invitatia de a fi parteneri si de a sprijini promovarea unui eveniment de educatie medicala, dedicat chirurgiei sanului.
Informare ACPR, SRCE, CEC
Noi, Asociația Chirurgilor Plasticieni din România, Societatea Română de Chirurgie Estetică, Clubul de Excelență în Chirurgia Estetică și Comitetul de Studiu al BIA-ALCL din cadrul A.C.P.R., formulăm prezenta
Al XVI-lea Congres al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania
Am onoarea și privilegiul să vă invit la cel de-al XVI-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România, o importantă manifestare științifică ce va avea loc în perioada 18-20 aprilie 2019 la World Trade Center, București.
9May
Grand Hotel Italia
The organization of a congress of the Balkan Association of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (BAPRAS) every two years became already a tradition.
Conferinta Nationala ACPR
Societatea Româna de Chirurgie a Mâinii, Societatea Română de Microchirurgie Reconstructiva si Asociația Chirurgilor Plastici din Romania au onoarea de va invita sa participați la al XI-lea Congres comun RSSH, Congresul al XII-lea RSRM și Conferința Națională a ACPR
Eveniment comun ACPR - SRCE - MBC 2018
Avem onoarea de a va invita la celebrarea Chirurgiei Plastice romanesti ce va avea loc pentru prima data in forma sa integrala. Vom prezenta cele mai importante aspecte atat ale Chirurgiei Plastice, Estetice cat si a Arsurilor pentru anul 2018.