Mergi la conţinutul principal
ÎN AMINTIREA DOMNULUI DOCTOR ANDREI CARANTINO!

ÎN AMINTIREA DOMNULUI DOCTOR ANDREI CARANTINO!

 Cu sincere regrete și cu părere de rau, Asociația Chirurgilor Plasticieni din România anunță pierderea unui prieten drag, coleg valoros și membru marcant al comunității noastre profesionale, Dr. Andrei Carantino.

 Născut la data de 5 martie 1960, absolvent al Facultății de Medicină Carol Davila București în 1985, Dr Andrei Mircea Carantino, și-a efectuat pregătirea în Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică și Arsuri, devenind medic specialist în 1995.

 Din anul 1996 și-a desfășurat activitatea la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, fiind unul din membrii fondatori ai secției de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă.

 Conștient de importanța rolului medicului, atât ca om cât și ca profesionist, Dr. Andrei Carantino și-a îmbunătățit și perfecționat continuu pregătirea devenind pe rând medic primar și Doctor în Știinte Medicale. De-a lungul lungii și prodigioasei sale cariere, Dr. Andrei Carantino a participat și a condus cu dăruire și atenție, la rezolvarea cu succes a numeroase cazuri dificile, redând încrederea și sănătatea pacienților săi.

 Va rămâne în mintea și sufletele oamenilor ce l-au cunoscut, ca un medic și un om de exceptie. Sincere condoleanțe familiei îndurate.

 Corpul neîsuflețit va fi depus azi, ora12 la capela Spitalului “Bagadasar-Arseni” slujba de înmormântare urmând să fie oficiată mâine la ora 12, după care se va pleca la Cimitirul Sfânta Vineri.   

 

 Asociația Chirurgilor Plasticieni din România