Mergi la conţinutul principal
Cursuri disponibile on line

Cursuri disponibile on line

Stimati colegi,

In aceste vremuri dificile, dorim sa venim in sprijinul dvs. prin popularizarea unor materiale de educatie medicala continua disponibile on-line.

Astazi prin amabilitatea domnului doctor Constantin Stan, va punem la dispozitie mai multe link-uri.

https://youtu.be/ZErSngouxVo

https://cronosmed.ro/live/

https://cronosmed.ro/signup/

https://youtu.be/SZWcCjmEOOQ

In scurt timp, in cursul saptamanii viitoare, ACPR impreuna cu societatile profesionale partenere din Romania si Comisia de Specialitate a Ministerului Sanatatii, va difuza public un ghid de masuri si recomandari privind reluarea prognozata a activitatii de specialitate, pentru pacientii cronici, interventiile chirurgicale elective (programate, atat pentru pacientii cu patologie reconstructiva si estetica).

In interesul sigurantei pacientilor nostri si a prestigiului specialitatii, recomandam ca toti colegii sa adere la aceste recomandari. Acestea vor fi adaptate la practica si punctul de vedere al societatilor nationale importante, partenere, din Europa si la nivel mondial, fiind adaptate realitatii din tara noastra, precum si dorintei exprimate prin sondajul de opinie initiat de catre ACPR. Continuarea activitatii chirurgicale, in afara cazurilor de urgenta, pe perioada starii de urgenta, este ilegala, primejdioasa si nu poate fi sustinuta de catre ACPR.   

Va doresc sanatate si optimism, doar impreuna vom trece peste orice greutate.

Cu salutari colegiale

Cristian Radu Jecan
Presedinte ACPR