Mergi la conţinutul principal
Invitatie de participare la Forumul National de Gineco-Oncologie, Editia a IV-a, Cluj-Napoca. Coordonator Prof. Dr. Achinas-Cadariu Patriciu

Invitatie de participare la Forumul National de Gineco-Oncologie, Editia a IV-a, Cluj-Napoca. Coordonator dl Prof - Achimas-Cadariu Patriciu

Dragi Colege și Dragi Colegi,

Vă invităm să participați la cea de-a patra ediție a Forumului Național de Gineco- Oncologie, organizat de Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică.

Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate ginecologiei oncologice și reunește specialiști din cele mai importante centre din țară.

La întâlnirea din acest an, care va avea loc online, vom aduce în atenția comunității medicale cele mai noi cercetări din domeniul oncoginecologiei și modalități terapeutice inovatoare pentru îmbunătățirea calității actului medical.

Totodată, în ediția din acest an vom avea și o secțiune dedicată pacientelor, grație asociației de pacienți „Împreună pentru viață”, afiliată Societății Române de Chirurgie și Ginecologie Oncologică. Scopul acesteia este de a contribui la creșterea calității vieții pacientelor cu cancere genito-mamare prin programe de educație continuă oferite de profesioniști din domeniul oncologiei.

Va asteptam cu prietenie,
Prof. Dr. Achimas-Cadariu Patriciu

Prof. Dr. Achimas-Cadariu Patriciu


TAXE INSCRIERE

 

Medic primar / specialist

120 lei

Medici rezidenti / pensionari

60 lei


 

Taxele de participare includ:

Acces la lucrările conferintei desfasurate online, acces la spatiul expozitional virtual, certificat de participare cu credite EMC.

INSCRIERE