Mergi la conţinutul principal
RECOMANDARI PRIVIND PRACTICA DE SPECIALITATE IN CHIRURGIA PLASTICA SI MICROCHIRURGIA RECONSTRUCTIVA IN CONTEXTUL EPIDEMIEI COVID-19
Coronavirusurile sunt o familie de virusuri care provoaca infectii la om si o mare varietate de animale, fiind posibila tranzitia de la animal la om (zoonoza).
Comunicat A.C.P.R. in contextul pandemiei COVID-19
Dragi colegi, Ma adresez voua in aceste vremuri dificile, cu speranta ca fiecare dintre voi a luat masurile de precautie necesare pentru a va mentine pe dvs. si pe cei dragi sanatosi.
15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
❗️❗️❗️ VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI PRIN DISTRIBUIREA ACESTOR RECOMANDĂRI❗️❗️❗️ 15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) Protejați-vă, evitați contactul direct!
COMUNICAT AL GRUPULUI STIINTIFIC DE LUCRU
COMUNICAT al GRUPULUI STIINTIFIC DE LUCRU constituit pentru definia conditiilor de reluare a activitatii in contextul epidemiei SARS-CoV-2...
Chestionar - Conduita medicilor rezidenti de chirurgie plastica in timpul pandemiei COVID-19
Stim ca treceti prin vremuri dificile, ca de altfel intreg corpul medical din tara noastra si la nivel mondial. Gandurile conducerii ACPR se indreapta si catre dvs.
CHESTIONAR PRIVIND IMPACTUL COVID-19 ASUPRA ACTIVITATII
La initiativa domnului doctor Lucian Fodor, care a elaborat si redactat un chestionar cu privire la influenta pandemiei COVID-19 in practica noastra curenta, va trimit urmatorul link pentru completarea acestuia.
Cursuri disponibile on line
In aceste vremuri dificile, dorim sa venim in sprijinul dvs. prin popularizarea unor materiale de educatie medicala continua disponibile on-line.
Global Webinar Series: Thrive in the New Normal
The Johnson & Johnson Institute is pleased to share the initiative developed and managed by the Global Education Solutions team and invite you to share the information with your surgeons.
ANUNT PRIVIND PRELUNGIREA STARII DE URGENTA IN ROMANIA?
Așa cum bine știți, starea de urgență a fost prelungită 30 de zile, începând cu 15 Aprilie 2020, prin decretul Domnului Klaus Iahannis, Președintele României.
Comunicat ACPR
Așa cum v-am obișnuit, în contextul Pandemiei COVID-19, vă ținem la curent cu materiale informative care vă pot fi de folos în practica curentă.